Promovare Publicitara prin mijloace grafice si materiale video

EU Consulting va propune :

Promovare Publicitara prin mijloace grafice si materiale video

De ce materialele grafice si video sunt foarte importante pentru promovarea companiei ?

Publicitatea este o parte extrem de importanta pentru mentinerea unei afaceri de succes, cu o strategie bine stabilita poti mentine clienti fideli si desemenea atrage puplic nou.

Nu lăsați brandul dvs. să se confunde cu cele concurente !

Asigurați-vă că afacerea dvs. se evidențiază pe piață.

 

Cu un design grafic creativ și atrăgător, afacerea dvs. poate face exact acest lucru, construind în același timp imaginea de marcă a companiei dvs. Elementele de promovare grafice si video  reflecta compania dvs. în ansamblu și arată publicului țintă nivelurile ridicate de profesionalism și expertiză pe care le presupuneți. Perceptia de business nu este doar mesajul transmis oamenilor, ci felul in care imaginea Brandului este asimilata de public in baza energiei pe care Brandul o transmite in toate formele promovate.

 Un alt motiv pentru care designul grafic este esențial pentru o publicitate excelentă este modul în care comunică mesajul dvs. potențialilor clienți. Grafica atrăgătoare cat si un material video explicit si dinamic vă poate aduce ideile la viață și afișa în mod eficient ceea ce doriți ca publicul dvs. nu doar sa stie, ci si sa ramana intrigati despre compania dvs. și despre produsele sau serviciile pe care le vindeți.

 

 

Spuneți mult mai mult cu mai puțin

 

Prin elemente grafice traditionale fie digitale ( campanii web ,postere , bannere) sau traditionale( printate) carti de vizita, mape, brosuri ,obiecte personalizate prin brand, se acopera o parte intr-adevar consistenta a marketingului vizual , dar pentru o experienta completa un element video poate face diferenta.

Intr-o era inconjurata de display-uri si care se desfasoara si se consuma rapid, un material

video poate contine multe referinte legate de caracterul si scopul firmei, si poate da o nota de apropiere sau divertisment in functie de registrul in care aste conceput. 

Descrierea Pachetului

Tip Serviciu : Visual Advertising - Graphic and Video identity

 

  • Personalizare si apartenenta grafica la brand in continua dezvoltare

  • Posturi sau campanii grafice sau video pentru platformele de social media

  • Animatie tip Story Board in care clientul intelege in mod familiar si relaxat compania

  • Materiale promotionale printate ( carti de vizita , mapa , brosuri                                                                 elemente de birotica personalizate)

Create the way your clients should see  you.