Un logo poate fi descris ca fiind indentitatea unei companii. Destul de des este primul lucru pe care un potențial client îl va observa despre afacerea dvs. Un logo este mai mult decat o simplă imagine; este un punct de recunoaștere pentru clienți și o bază importantă pentru brandingul companiei dvs. Prin culori, font si grafică se reflectă personalitatea unui brand. Cu toate acestea trebuie diferențiat Logo- ul de Brand-ul în sine (cele două se pot asocia însă a nu se confunda între ele).

INTERBRANDING  logo (1).jpg

Articole pentru Bloguri

Articole personalizate unice pentru bloguri cu inserarea de cuvinte cheie. Ideal pentru cresterea visibilitatii online si cresterea clientilor companiei dumneavoastra.

Detalii
INTERBRANDING articol blog (1).jpg

Creare si Administrare Website

Specialistii nostri va pot ajuta in crearea de website personalizat pentru businesul dumneavoastra. Crearea de teme unice si integrare de facilitati si aplicatii responsive la necesitatile brandului. Administrare site cu updateuri nelimitate si continua optimizare in functie de evolutia cheilor de cautare.

INTERBRANDING creare si administrare sit

Social Media

Creare de posturi unice cu grafica deosebita si atractiva pentru publicul targetat. 

Detalii
INTERBRANDING creare social media (1).jp

Prin elemente grafice traditionale fie digitale ( campanii web ,postere , bannere) sau traditionale( printate) carti de vizita, mape, brosuri ,obiecte personalizate prin brand, se acopera o parte intr-adevar consistenta a marketingului vizual , dar pentru o experienta completa un element video poate face diferenta.

INTERBRANDING grafica personalizata (1).

Materiale Promotionale

Detalii
INTERBRANDING materiale promo (1).jpg

Promovare pe Social Media

Detalii
INTERBRANDING promovare social media (1)

Recenzie Produs

Detalii
INTERBRANDING recenzie produs (1).jpg

Optimizare SEO

Detalii
INTERBRANDING seo (1).jpg

Tagline-ul este un slogan, o expresie. Este legata de o marca anume si ajuta la conectarea unui mesaj cu Brandul respectiv si la recunoasterea acestuia . Este acea expresie asociata cu Brandul care iti ramane in minte si care completeaza mesajul si imaginea afacerii tale in fata clientilor tinta. 

INTERBRANDING slogan (1).jpg

Inchiriere Spatiu Publicitar

Detalii
INTERBRANDING spatiu pubicitar (1).jpg

Povestea de Brand implica o reactie emotionala creata de valorile, scopul si motivatia

cu care afacerea "a plecat la drum" si care automat impacteaza forma unui brand in timp.

O poveste de Brand nu este doar o resursa importanta de marketing ci si directia de business care se resimte in toate departamentele organizatiei.

INTERBRANDING story (1).jpg

Reclama Video

Detalii
INTERBRANDING video (1).jpg