Company Logo

Se spune adesea că prima opinie despre o companie se formează în câteva secunde.

 

Un logo bine conceput este o modalitate eficientă de a transmite potențialilor clienți că afacerea dvs. este profesională, de încredere și oferă bunuri sau servicii de calitate.

 

EU Consulting vă propune :

Logo - Concepție grafică originală / design personalizat / apartenență la brand

Un logo poate fi descris ca fiind indentitatea unei companii. Destul de des este primul lucru pe care un potențial client îl va observa despre afacerea dvs. Un logo este mai mult decat o simplă imagine; este un punct de recunoaștere pentru clienți și o bază importantă pentru brandingul companiei dvs. Prin culori, font si grafică se reflectă personalitatea unui brand. Cu toate acestea trebuie diferențiat Logo- ul de Brand-ul în sine (cele două se pot asocia însă a nu se confunda între ele).

 

La fel cum “haina nu îl face pe om, dar poate reflecta personalitatea acestuia”, chiar și în cazul unei afaceri de talie mică, existența unei identități vizuale este foarte importantă, iar un Logo eficient este cea mai directă abordare pentru o vizibilitate optimă.

Un alt factor util al unui logo este posibilitatea de a seta și atrage o audiență target și de a se diferenția ca business de competitori  (“ ai o singură șansă să creezi o primă impresie ”)

Complementar la recunoașterea și identificarea Brandului, un Logo poate avea și rolul de a cultiva un proces de loialitate și apartenență : cea mai populară variantă este de a promova prin materiale promoționale personalizate (pixuri, tricouri, căni, șepci etc.) imaginea brandului în piață.

Descrierea pachetului

 

   Tip serviciu : 

Logo - Concepție grafică originală / design personalizat / apartenența la brand

 

    Cuprinde :

  • Livrare Logo în format vectorial scalabil

  • Livrare Logo în 3 variante cromatice adaptabile la fundal

  • Livrare Logo simbol grafic utilizabil si QR Code cu direcționare la pagina de media

  • Simulare imagine Logo adaptată pe materiale promoționale de marketing

crestastores uk