Tagline / Slogan

Orice provocare poate fi depasita cu succes daca este analizata si dezbatuta intr-un context adecvat de catre membrii unei echipe.

EU Consulting va propune :Tagline / Slogan 

 

Tagline-ul este un slogan, o expresie. Este legata de o marca anume si ajuta la conectarea unui mesaj cu Brandul respectiv si la recunoasterea acestuia . Este acea expresie asociata cu Brandul care iti ramane in minte si care completeaza mesajul si imaginea afacerii tale in fata clientilor tinta. Crearea unui slogan poate fi o modalitate foarte puternica de a face clientii sa inteleagadespre ce este brandul si imprima marca in mintea consumatorilor.

Un slogan este pus in valoare de campaniile de marketing si determina atat identitatea Brandului cat si a segmentului dedeicat de public pentru care acesta a fost creat.

Stiati ca exista un fenomen pshihologic cauzat de simpla expunere a unui Brand insotit de Sloganul potrivit ,pentru care omul are tendinta de a dezvolta o preferinta pentru lucruri doar pentru se regaseste sau este familiarizat cu mesajul transmis ?

Un Tagline si un Slogan publicitar customizat este o carte de vizita si prima impresie a unui Brand; in doar cateva cuvinte se percepe vibratia brandului si asociera lui cu publicul tinta.

Stiati ca termenii de Tagline Vs Slogan se aseamana ca inteles doar ca au sensuri diferite? *Adesea “tagline” si “slogan” sunt folosite ca sinonime dar nu inseamna acelas lucru ;*Un Tagline este ,mai mult despre brandul in sine , si ar trebui sa reziste in timp ( nu se schimba). Sloganul se refera la tonul și sentimentul pe care îl doriți pentru produsele sau serviciile dvs.

  • Sloganurile sunt menite să fie mai puțin durabile și mai flexibile.

  • Sunt adesea folosite în campaniile publicitare. (se schimbă în timp).

  • Sloganurile sunt adesea folosite doar pentru un produs sau o campanie.

Dacă sunteți în căutarea unui slogan al Brandului care sa reziste in timp ar trebui să începeți mai întâi cu dezvoltarea unei strategii de marcă.

Contactati-ne astazi pentru detalii.

crestastores.co.uk