Story Frame - Povestea din spatele companiei

Povestea de Brand implica o reactie emotionala creata de valorile, scopul si motivatia

cu care afacerea "a plecat la drum" si care automat impacteaza forma unui brand in timp.

O poveste de Brand nu este doar o resursa importanta de marketing ci si directia de business care se resimte in toate departamentele organizatiei.

Povestea din spatele unei afaceri este mai mult decat o naratiune si continutul ei, textul dintr-o brosura sau prezentarea folosita pentru a fi perceputa de publicul tinta/ parteneri.

Perceptia de business nu este doar mesajul transmis oamenilor, ci felul in care imaginea Brandului este asimilata de public in baza energiei pe care Brandul o transmite in toate formele promovate. Povestea devine o imagine completa alcatuita din actiuni, emotii si interpretare, adica o parte din povestea unui Brand se scrie singura trecand prin filtrul celor ce o percep.

Felul in care lucrurile se intampla in contextul de business, particularitatile de imagine ale afacerii de la cromatica si textura, carti de vizita... pana la identitatea personalului angajat reflecta povestea marcii dvs. prin fiecare element care ii apartine si transmite informatia inapoi catre utilizatorul final.

Daca v-ati regasit in randurile de mai sus, inseamna ca e momentul oportun sa rescriem povestea afacerii dvs. care incepe desigur cu: "a fost odata.."

Povestea ta incepe cu conexiunea facuta atunci and clientul iti aude numele pentru prima data, cand iti vede logo-ul, iti viziteza site-ul, citeste despre pagina ta si experimenteaza interactiunile pe Social Media sau mult inaintea celor expuse atunci cand ideea de business si-a facut loc in minte si hotararea de a-ti urma visul a prins contur.

Descrierea Pachetului

Tip Serviciu: Story Frame - Povestea din spatele companiei

  • Story original customizat pe profilul companiei

  • Fragmente rezumat de Story/ Imagini adaptate pentru Social Media - 3 frame-uri

  • Conturare continut Newsletter adaptat clientilor target

  • Mapa identitate brand A4 - imagini cadru -  imagini cadru/ text story pentru companie - 10 buc.

                                            - simulare identitate Brand ( print sau Media ) - 3 cadre

Trebuie sa oferiti clientilor dvs. o poveste de spus 

crestastores uk